Al jaren is het internet de meest fantastische manier om nieuwe klanten te bereiken. Door de snelle wijzigingen en de verscheidenheid aan middelen is het als ondernemer vaak heel onduidelijk wat je nu precies moet doen. Moet je inzetten op je website, hoog staan in Google, iets doen met Facebook? En wat met Google Adwords? En moet je ook emails gaan verzenden?

Veel ondernemers vangen heel wat verschillende meningen op en weten uiteindelijk niet meer wat ze moeten doen. Vaak doen ze dan snel ook maar wat. En ze geven het al even snel weer op omdat het niet werkt.

Succes is het juiste doen, op de juiste manier en op het juiste moment.

In digitale marketing is dit statement meer dan ook van toepassing. De verschillende middelen die je kan inzetten, gaande van je website tot volledig automatische verkoopfunnels, kunnen alleen maar succesvol zijn wanneer ze op het juiste moment en op de juiste manier worden toegepast.

Als ondernemer is het moeilijk om daar zonder hulp een duidelijk beeld van te krijgen. Zonder de juiste kennis, een degelijk communicatieplan en een duidelijke digitale marketing strategie zal je je onderneming nooit op de juiste manier succesvol in de markt kunnen zetten.Een gezonde en rendabele online marketing bestaat uit een mix van de beschikbare technieken. Alleen zo bereik je de juiste ideale klant die gegarandeerd interesse heeft in jouw producten of diensten.

Wij doen het voor jou

Met het Marketleader Consultancy traject gaan we op 6 maanden tijd jouw bedrijf online op de kaart zetten.

In eerste instantie analyseren we grondig alle aspecten van je onderneming die van belang zijn voor je online succes. De website, sociale media, huidige marketinginspanningen, je doelgroep en je producten of diensten, … alles wat belang heeft komt aan bod.

We stellen een 6-maandenplan op en pakken eerst die elementen aan die daadwerkelijk voor de meeste omzet en winst zorgen. Hoeveel tijd er aan het uitvoeren van het jouw digitale marketing besteed wordt bepaal je zelf. Je kan mijn team inhuren voor één of meerdere dagen per maand. Hoe meer tijd we in jouw digitale marketing investeren, hoe sneller en hoe meer resultaat je hebt.

De taken die we uitvoeren en de technieken die we toepassen hangen af wat voor jouw onderneming op dat moment technisch en financieel haalbaar is. We kunnen stap voor stap gaan en eerst de meest noodzakelijke problemen aanpakken of we kunnen op verschillende fronten werken zodat je zo snel mogelijk resultaat hebt.