Een mooie website is leuk, maar je hebt er weinig aan wanneer potentiële klanten je website niet kunnen vinden. Daarom maken wij voor onze klanten gebruik van zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimisation). Je website wordt letterlijk geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Google hanteert zowat 200 criteria waarmee bepaald wordt op welke positie uw website getoond wordt in de zoekresultaten. Door het strikt volgen van de richtlijnen van Google en door aan zo veel mogelijk van de vereiste criteria te voldoen maakt uw website een zeer goede kans om op de eerste pagina van Google te verschijnen.

Daar in Vlaanderen meer dan 97% van de zoekopdrachten door Google worden verzorgd, richten wij onze inspanningen op het vlak van SEO zoekmachine optimalisatie dan ook vrijwel uitsluitend op Google. Maar bij een correcte zoekmachine optimalisatie voor Google scoort je website ook prima in andere zoekmachines zoals bvb. Bing.

Let op: bij zoekmachine optimalisatie gaat het om de positie van je website bij de natuurlijke zoekresultaten bij Google, in tegenstelling tot de betaalde advertenties van Google Ads (het vroegere AdWords).

Bij het maken van je website besteden we vanaf het begin heel veel zorg aan het schrijven van de teksten, het opstellen van de titels, meta tags en tal van andere vereisten om je website te optimaliseren voor Google. Om een groot deel van het optimaliseren van je website te automatiseren, hebben wij SEO-modules in gebruik welke er voor zorgen dat je website aan de technische eisen en richtlijnen van SEO voldoet en een groot deel parameters controleert. Wijzigen de algorithmes van Google,  dan wordt de strategie van deze SEO-modules eveneens aangepast en evolueert jouw website mee.

Waarom je website optimaliseren voor Google bij Seo Sites?

  • jarenlange ervaring met Google optimalisatie
  • grondig trefwoordenonderzoek en analyse
  • krachtige SEO analyse software
  • maak gebruik van onze voortdurend bijgewerkte SEO-modules
  • voortdurende opvolging en optimalisatie van je website
  • wij schrijven je teksten voor een optimaal resultaat in Google
  • periodieke website coaching inbegrepen
  • veel aandacht voor marketing technieken voor een betere conversie
  • optimalisatie en beheer voor Google Maps inbegrepen
  • meetbare resultaten met Google Analytics statistieken

Een goed geoptimaliseerde website, welke hoog scoort in Google, zorgt voor meer bezoekers en bijgevolg voor meer klanten en meer winst.

Bestel hier onze SEO website optimalisatie pakket